top of page
Zoeken
Leon van Rens

NIEUWSBERICHT DECEMBER 2021

Ons laatste blog dateert van september… dat is een hele tijd geleden! Het zegt veel over de laatste maanden. Deze waren druk en dynamisch.


In oktober kwam Joy Rougoor, GZ-psycholoog, ons team voor een dag in de week versterken. Joy richt zich op de Basis GGZ trajecten, de kortdurende, afgebakende behandelingen. We zijn heel blij met Joy haar bijdrage binnen onze praktijk.

In oktober hadden we ook onze eerste ‘heidag’ (proef gerust een knipoog hierbij!). Al wandelend en etend hebben we de balans opgemaakt na bijna twee jaar KNVR: waar staan we, wat is onze visie, wat willen we uitstralen en uitdragen, wat zijn de speerpunten voor het komende jaar en wat zijn onze vergezichten? Onze gemeenschappelijke waarden kwamen goed naar voren, waaronder: handen uit de mouwen, toewerken naar het punt waarop mensen weliswaar niet ‘klaar zijn’ maar wel zelf verder kunnen en waarbij veerkracht een belangrijke basis is. Het was heel fijn om de ruimte te nemen om uit te zoomen en onze koers opnieuw te ijken.


Ook hebben we in de afgelopen maanden onze ‘voordeur’ korte tijd open gehad voor nieuwe aanmeldingen maar deze ook alweer gesloten omdat we weer ‘vol’ zitten. We hopen in het nieuwe jaar op nog meer versterking van onze praktijk zodat we meer ruimte krijgen om zorg en daarnaast ook supervisie en opleiding te bieden.


Last, but not least, hebben we in november onze vierde schemagroepstherapie gestart. Het ‘snoepje’ van de week: we krijgen veel energie van het harde en intense werk dat door de groepsleden wordt verricht. Daar is moed voor nodig, want het is niet makkelijk aan de slag te gaan met het doorbreken van hardnekkige patronen. Dit samen met anderen te doen, vinden wij van enorme waarde.


Kortom: we zien met onze ervaringen van de laatste twee jaar, onze wensen en speerpunten uit naar 2022. Goede feestdagen gewenst en veel gezondheid, geluk en veerkracht voor het nieuwe jaar.




64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page